3 april 2022: Afscheidsconcert Joke van Olst

Eindelijk geeft Quintessens weer een concert! We zullen tijdens dit concert afscheid nemen van ons lid Joke van Olst. Daarna gaan wij verder als kwartet. Daarom spelen we dit concert een programma met hoogtepunten uit ons vijfstemmige repertoire. Niet alleen stukken die we al lang met plezier spelen komen langs, maar ook nieuw ontdekte muziek waar we de afgelopen periode aan hebben gerepeteerd. Wij kijken er naar uit al deze mooie muziek weer met publiek te mogen delen!

Entree: 10 euro inclusief consumptie. Kaarten aan de deur, reserveren niet nodig

Locatie: kerkje Den Horn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s